Perfecte plek om te dineren
Palato. Wekt uw smakelijke verlangens.
Ontdenk ons Menu
Palato & Restaurant
Eigen gemaakte Pasta en Brood
Onze Diensten
Nieuw Restaurant in de stad
Een explosie van smaken van dinsdag tot zaterdagavond
Reserveren
Previous
Next

Ons Verhaal

Amore per il gusto

Onze passie voor de keuken gaat terug naar de kindertijd, waar zowel het koken als het werken op het land als heilig werd beschouwd. Deze twee elementen – zowel de zorg voor echte en verse producten als de constante gewoonte om opnieuw te verbinden met het erfgoed van smaken – zette ons aan het denken: wat kunnen we uit het verleden meenemen om het heden in de keuken te verrijken? Het antwoord was: De gezamenlijke wil om een ​​plek te creëren waar de authenticiteit van smaken vanzelf spreekt. 
De Italiaanse naam Palato komt van het Latijnse ‘Palatum’, wat het bovenste deel van het binnenste van onze mond betekent, waar de tong de smaken voelt en het aroma in de neus duwt. Het is daar dat de top van de smaak van voedsel samenbrengt.
Palato is een thema restaurant voor een grote klantenkring die het koken op een diverse manier wil herontdekken, door de traditionele mediterrane basislijnen te behouden, maar licht creatieve neigingen te introduceren om zowel de visuele als tastbare zintuigen wakker te houden.

Onze Diensten

Het restaurant heeft een capaciteit van circa 20 zitplaatsen, en houdt rekening met de huidige 1,5m aftand regels. Het kleine formaat biedt ons de basis om te streven naar een warme en unieke omgeving. Gezien de grootte en het ontwerp, biedt het restaurant u de mogelijkheid om privé-evenementen of zakelijke diners te organiseren met de mogelijkheid om een menu op maat te hebben met mogelijk glutenvrije, vegetarische of zelfs veganistische opties. We zijn hier om naar uw verzoeken te luisteren en ervoor te zorgen dat we aan uw verwachtingen voldoen.
Wij zijn verheugd om de heropening van het restaurant aan te kondigen, binnenkort zullen wij ons creatieve en smakelijke zomermenu officieel presenteren.Onze filosofie blijft in dezelfde authentieke lijn met verse pasta en brood, geserveerd samen met onze gewaardeerde olijfolie.Palato is niet alleen eten geserveerd met amore, wij staan ook voor zorg voor kleine wijnproducenten!Wij zijn bezig om de terrasvergunning te krijgen, binnenkort kunt u van het zonnige weer genieten samen met uw heerlijke diner!Wij heten u van harte welkom van dinsdag tot en met zaterdag.MOGELIJKHEID OM ZONDAG TE RESERVEREN VOOR PRIVÉ-EVENEMENTEN

Onze Menu's

WIJN LIEFHEBBERS EN VOEDSEL GEPASSIONEERD

Onze kernactiviteit is de zelfgemaakte pasta en brood. Alle voorgestelde gerechten hebben als ingrediënten alleen producten van dat huidige seizoen, afkomstig van kleine duurzame en biologische landbouw. Aan het begin van elk seizoen wordt een nieuw menu gepresenteerd. Het doel is om eco-duurzame gerechten van hoge kwaliteit aan te bieden tegen redelijke prijzen in een vertrouwde en gezellige omgeving. Onze schotel selectie bestaat uit vegetarische, glutenvrije of veganistische keuzes

Take Away

We zijn weer terug, fitter en vastberadener dan ooit.Ons lentemenu zit vol verrassingen, die erop wachten om door de meest veeleisende fijnproevers te worden genoten.Helaas blijven deze moeilijke tijden een negatieve invloed hebben op ons dagelijks leven.Met onze nieuwe creaties zijn we ervan overtuigd dat we al onze klanten een uniek en onvergetelijk moment van culinair geluk kunnen bezorgen.Conform onze groene filosofie zijn al onze afhaalcontainers 100% biologisch afbreekbaar.Om een bestelling te plaatsen kunt u bellen, mailen of via het bestelformulier op onze website.
Met betrekking tot de filosofie van Palato hebben wij besloten om van 1 tot en met 28 februari volledig te sluiten.Gedurende deze tijd zullen wij een kleine verbouwing uitvoeren, waarbij de capaciteit wordt teruggebracht tot 20 zitplaatsen met een minimale tafelafstand van 2,5 / 3,0 meter.Wanneer wij weer open zijn starten wij met het nieuwe lentemenu, een vernieuwende Italiaanse keuken van de hoogste kwaliteit, met onze filosofie van “alleen huisgemaakt” en met de beste seizoensproducten.Tot snel!Het Palato team

Ons Terras-Lunch Menu

We willen de officiële opening van Palato Terrace aankondigen, beginnend op 30 juni 2020.Het terras komt op het kruispunt tussen Valeriustraat 80 en Lubeckstraat, op een steenworp afstand van het restaurant. Het nieuwe, open Palato terras zal 22 zitplaatsen bevatten, met respect voor alle sociale afstandsmaten van 1,5 meter tussen de tafels.Om te genieten van de dagelijkse zon periode, zullen we ons schema wijzigen van dinsdag tot zondag van 12.00 tot 22.00 uur.Tevens hebben wij een extra gourmetmenu voor het terras gemaakt om aan elke smaak te voldoen.

Reviews

Contact

    Reserveringen